Skip to main content
Hírek

Koronavírus

By 2020-03-23June 3rd, 2020No Comments

Kedves Ügyfelünk !

A CompLOG MRC Kft számára elsődlegesen fontos a dolgozók és az ügyfelek egészségének védelme, valamint az üzletmenet folytonosságának fenntartása.

A jelenlegi egészségügyi helyzet azonban mindannyiunktól fokozott óvatosságot, fegyelmet kíván. A CompLOG MRC Kft 2020. március 17.-től fokozatosan, határozatlan ideig, bevezeti az otthoni munkavégzés ( Home Office ) intézményét, ami várhatóan az ügyintézés folyamatát lassabbá teszi, amiért előre is elnézésüket kérjük.

Ezúton szeretnénk felhívni ügyfeleink figyelmét arra, hogy elsősorban a CompLOG MRC Kft elektronikus csatornáit használják a kommunikációra.

eMail :

Telefon *:

  • Szoftver támogatás : +36 20 617 3530
  • Könyvelés : +36 20 340 7505
  • Egyéb információ : +36 20 617 3507

Távoli segítségnyújtás :

*A megadott telefonszámok, ügyeleti telefonok, ami alatt az értjük, hogy kollégánk a bejelentett igényt rögzíti, de nem feltétlenül fogja azonnal orvosolni. Amennyiben az ügyeletes kolléga nem tud segíteni, akkor egy szakértő kollégának delegálja, aki a megfelelő elektronikus csatornán értesíti ügyfelünket a megoldásról, vagy az egyéb teendőkről.

Fontos !

Személyes kapcsolattartás lehetőségét, cégünk határozatlan ideig felfüggeszti, azaz irodánkban a személyes találkozó nem lehetséges, beleértve az előre megbeszélt időpontokban a személyes konzultációt, megbeszélést, oktatást.

Kollégáink személyes megjelenése ügyfeleinknél, bármilyen célból, szintén határozatlan ideig felfüggesztésre kerülnek.

Köszönjük, hogy felelősségteljes viselkedésével, és ügyeinek elektronikus intézésével hozzájárul a járvány terjedésének megfékezéséhez!

 

Üdvözlettel:

CompLOG MRC Kft.