Hírek « vissza

MR.C plus új verzió

« Vissza
2016-12-08 15:58:53

Complog

Tisztelt Ügyfelünk!


1. MR.C plus friss verzió

Ezúton értesítjük Önöket, hogy honlapunkról letölthető az MR.C plus legújabb verziója.

A program frissítésbe a NAV által kötelezővé tett funkció került, miszerint 2016. január 1-jétől hatályos 11/A. §-a értelmében a számlázó programnak olyan önálló, de a programba beépített, „adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás” elnevezésű funkcióval kell rendelkeznie, amelynek elindításával adatexport végezhető.

A szükséges dokumentációt honlapunkon megtalálják. Kérjük kisérjék figyelemmel honlapunkat!


2. Felhő alapú szolgáltatásunkat használó ügyfeleinknek

Az MRCOUT felhő alapú szolgáltatásunkat használó ügyfeleink adatbázisát cégünk munkatársai fogják folyamatosan, még 2015 decemberében befrissíteni. Előfordulhat kisebb fennakadás, de igyekszünk ügyfeleinkkel egyeztetve elvégezni a frissítést.


3. Érvényes karbantartással és Sybase SQL 10,..16.x adatbázissal rendelkező ügyfeleinknek

Érvényes support szerződéssel rendelkező ügyfeleink és akiknél már Sybase SQL 10.x -nél magasabb verziószámon fut az MR.C plus rendszer a honlapunkról az ismert  belépést követően (felhasználónév és jelszó használatával) befrissíthetnek.

Akiknek 2015. december 31-ig van érvényes karbantartása és már jelezte felénk, hogy szeretnének 2016 évre karbantartást kötni,  be tudnak frissíteni.  Aki nem jelzett vissza az addig nem frissíthet amíg nem köt új szerződést, mivel a rendszer figyeli a lejáratot.  Az újabb jogszabály változás  (időszakos elszámolású/ folyamatos teljesítésű ügyletek/ áfaszabály változásai) miatt a számlákat  2016 január első hetében postázzuk.

Fontos tudni, hogy a frissítést az első 2016 évi számla kiállítását megelőzően kell elvégezni!


4. Érvényes karbantartással és Sybase SQL 7.x adatbázissal (régi adatbázis motorral) rendelkező ügyfeleinknek

Érvényes karbantartással rendelkező ügyfeleink akiknél az adatbázis kezelő Sybase SQL még a régi, nem tudnak befrissíteni. A NAV által kötelezővé tett funkció a számlázó programjuk esetén nem lesz elérhető. 2016 január 1-től ezek a rendszerek nem lesznek jogszabálykövetőek!!!  Részükre 2016. január 1-től nem áll módunkban jogszabály megfelelőségi nyilatkozatot kiadni.
Ahhoz, hogy régebbi adatbázis kezelőt használó ügyfeleink is letölthessék új programunkat a meglévő Sybase SQL 7.0 verzióról át kell térniük a magasabb verziószámú adatbázis kezelőre. Amennyiben nem kívánnak frissíteni a kifizetett karbantartási díj 2016 -ra eső időarányos részét vissszafizetjük.

Frissítéssel kapcsolatos kérdésük esetén munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre.


5. Karbantartással nem rendelkező ügyfeleinknek

Az MR.C plus frissítés számukra nem elérhető, a rendszerük nem rendelkezik a NAV által kötelező funkcióval . Számlázó rendszerük nem jogszabály követő, nem használható!

Add a Facebook-hoz Add az iWiW-hez Add a Twitter-hez